Неділя, 18 січня 2015 18:04

Карнітас з квасолею і свининою

Карнітас з квасолею і свининою

Карнітас в Мексиці називають варену свинину, її їдять разом з коржиками і гострим соусом сальса.

 

Інгредієнти:

м'якоть свинини - 2 кг

м'ясний бульйон - 1 л

томатна сальса - 2 склянки

вода

сіль

 

Для подачі:

кукурудзяні тортильи - 16-24 шт.

томатна сальса - 2 склянки

листовий салат

червона квасоля

авокадо

тертий сир

сіль

винний оцет

 

Час приготування - більше 180 хв

Рецепт на - 6-8 порції

 

Спосіб приготування:

1. У великій, важкій каструлі перемішати свинину, бульйон і сальсу. Додати достатньо води, щоб повністю покрити м'ясо. Накрити кришкою і довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму і варити під кришкою від 3 до 4 годин. Додати сіль за смаком, якщо це необхідно.

2. Розігріти духовку до 200 градусів. Вийняти м'ясо з рідини і перекласти на деку. Розрізати м'ясо на дрібні шматки. Готувати 15-20 хвилин до коричневого кольору і хрусткої скоринки.

3. Розігріти тортильї на сковороді або в мікрохвильовій печі. Два коржи поставити один на одного і покласти зверху кілька ложок м'яса і сальси. Подавати з нарізаним салатом (який був злегка підсолений і полити оцтом), бобами, авокадо і тертим сиром.

 

Смачного!

Яндекс.Метрика