Неділя, 22 лютого 2015 08:47

Картопляний рулет з грибами

Картопляний рулет з грибами

Інгредієнти

Для тіста:

- борошно - 180 г

- відварена картопля - 200 г (дві великі картоплини)

- яйця – 2 шт (одне в тісто, інше для змащування рулету)

- дрібка солі

Для начинки:

- печериці - 350 г (можна замінити гливами)

- велика цибулина 1 шт

- твердий сир - 100 г

- дрібка паприки

- сіль, перець

- рослинна олія - 2 ст.л.

Для посипки:

- кунжут – 1ст.л.

 

Спосіб приготування

Цибулю дрібно посікти.

Підсмажити цибулю на рослинній олії близько 5 хвилин.

Гриби нарізати невеликими шматочками, додати до цибулі і готувати, поки не випарується зайва рідина. Додати паприку, сіль і перець. Остудити.

Картоплю відварити, остудити і натерти на тертці.

Замісити тісто з борошна, тертої картоплі, яйця, трохи посолити.

На присипаній борошном поверхні розкачати тісто в тонкий пласт.

Зверху викласти сир, нарізаний тонкими скибочками. Можна натерти на крупній тертці.

Викласти гриби з цибулею.

Згорнути рулетом.

Рулет злегка приплюснути, зробити виделкою наколи і змастити яйцем.

Посипати кунжутом.

Випікати 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Смачного!

Яндекс.Метрика