Субота, 28 лютого 2015 08:21

Курячі грудки в карамельному соусі

Курячі грудки в карамельному соусі

Інгредієнти:

Куряче філе - 4 шт.

Стиглий грейпфрут - 1 шт.

Вершкове масло - 50 г

Тростинний цукор - 4 ст. л.

Часник - 2 зубчики

Сіль, перець - за смаком

Кунжут для посипки

Приготування:

1. Курячі грудки промити, просушити паперовим або чистим полотняним рушником

2. Посипати сіллю та перцем і залишити на 15 хвилин.

3. Обсмажити на сильно розігрітій сковороді до золотистої скоринки.

4. Потім перекласти грудки на деко і відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин, щоб філе дійшло до готовності.

5. Поки готуються курячі грудки, можна приготувати соус. Для цього вершкове масло розтопити на сковороді, додати цукор і перемішати.

6. Грейпфрут розрізати навпіл і з однієї половини прямо в сковороду вичавити пару чайних ложок соку. Часник нарізати невеликими скибочками і трохи загасити в карамелі.

7. Половину грейпфрута почистити і нарізати м'якоть кубиками. Додати грейпфрут до соусу, перемішати і вимкнути вогонь.

8. Готові курячі грудки викласти на тарілку, полити соусом і посипати кунжутом.

Смачного!

Яндекс.Метрика